Palletstellingen, voor snel en gedegen advies met de juiste berekeningen

Palletstellingen worden ingezet in situaties waarbij elke opgeslagen pallet afzonderlijk bereikbaar dient te zijn en de hoogte van het gebouw efficiënt dient te worden benut. Door het toepassen van een aantal standaard componenten, zijn de jukken en liggers, kunnen palletstellingen relatief eenvoudig opgebouwd worden. De jukken en liggers worden vervaardigd uit koudgewalst staal. Dit resulteert in 4 typen jukken en 8 verschillende typen liggers, die door dezelfde vorm en perforatie uitwisselbaar zijn.  Mede hierdoor kan Magazijninrichting Direct voor elke wens door een juiste keuze van juktype en liggertype een passende oplossing aanbieden en dan ook nog vaak direct uit voorraad.   

Een rij palletstelling start altijd met een basis sectie, elk daarop volgend vak noemen wij een aanbouw sectie. Het draagvermogen van een begin sectie hangt af van de volgende factoren,

- hoeveel secties staan er gekoppeld
- hoe hoog wordt de 1e ligger geplaatst
- welk type frame of ligger wordt gebruikt

Magazijninrichting direct wil u graag helpen om een goed en vooral veilig stuk palletstelling te plaatsen. Een palletstelling kopen kan overal, onze mensen geven u echter net dat stukje extra service, om zonder risico van overbelasting, de juiste stelling te plaatsen. Veilig voor u maar zeker voor uw personeel.

Bel voor ons voor een goed en snel advies, tegen scherpe prijzen: 0546 455 199.
Palletstellingen wij denken graag met u mee!

Contactgegevens
Uw naam:*

Adres:

Postcode:

Plaats:

Telefoon:

E-mail:*


Bericht:
 

Palletstellingen Magazijninrichting Direct

Palletstellingen Magazijninrichting Direct